skip to Main Content

 

Adembubbel inspiratie-en tevens verdiepingsdag
Nieuwe datum 27 januari 2024
 
Bijna 100 kindprofessionals gingen jou al voor, help je mee om de wereld een stukje mooier en bewuster te maken voor de kinderen van nu? 
 
 
Een dag onderdompeling in deze methodiek en hoe je deze vooral praktisch inzet en zorgt voor de verankering ervan op een dag.
Veel praktische tips, handvaten, extra verdieping en achtergrond en een reader met toegevoegde extra oefeningen om in te zetten.
 
Op deze dag gaan we juist veel doen en ervaren en daarnaast elkaar inspireren en van elkaar leren vanuit het vakgebied waarom jij met kinderen werkt.
 
Ben je nog onbekend met deze methodiek, ook dan ben je van harte welkom! Een dosis nieuwsgierigheid en een open houding is het enige wat ik vraag.
 
Kortom een heerlijke onderdompeling en tevens verdieping deze dag, waardoor je de volgende dag gelijk praktisch aan de slag kunt met je eigen doelgroep.
 
Samen maken we de wereld een stukje mooier en bewuster!
 
Praktische info:
Doelgroep: voor iedereen die met kinderen werkt, leerkrachten bo en vo, kindercoaches, kinderyogadocenten, Bso-medewerkers, ib-ers en noem maar op.
Wanneer: zaterdag 27 januari 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Kruisberg Doetinchem
Kosten : 198,- exclusief ( deze dag kan vergoed worden vanuit je professionaliseringsbudget in het onderwijs, vraag hier naar!)
 
Deze dag is inclusief koffie/thee/ water en lekkers. Een heerlijke voedzame lunch op een unieke plek bij De Stadsboerin van Doetinchem.
Inclusief  reader met extra  verdiepend materiaal ,oefeningen en 3 audio meditatie/ yoga nidra bestanden voor kinderen en het Doe-boek, boordevol oefeningen.
 
Opgave: info@puur-eigen.nl of info@adembubbel.nl
 
Wie weet zie ik je dan en maak jij samen met al vele anderen die jou voorgingen het verschil voor de kinderen van nu!
 

 

 

Deze training gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Na afloop krijg je een bewijs van deelname.

Tevens kan deze training incompany gegeven worden. Neem hiervoor contact op over de mogelijkheden.

*Bovenstaande prijzen zijn  exclusief 21% btw .

*Daarnaast krijgen alle scholen via het nationaal programma onderwijs, opgezet door het ministerie van OCW, extra budget voor het wegwerken van vertragingen en het verbeteren van het onderwijs gedurende 2 jaar.  Ook valt de verbetering en interventies gericht op het welbevinden van de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen hieronder. Met de training Adembubbel werk de leerkracht duurzaam aan de aanpak van het sociaal welbevinden van een kind en past deze training binnen de  NPO menukaart .

*Elke leerkracht heeft jaarlijks recht op een persoonsgebonden budget van 500,- ( bij een FT aanstelling) om te besteden aan professionaliseringsactiviteiten. Vraag ernaar bij je werkgever. 

Back To Top